Συχνές ερωτήσεις - Διευκρινίσεις στη διαδικτυακή έρευνα του ΕΚΤ για τις βιβλιοθήκες

Ημερομηνία: 
25/05/2012

Στην ιστοσελίδα http://www.abekt.gr/faq, θα βρείτε τις συχνότερες μέχρι σήμερα διευκρινίσεις που ζητήθηκαν για τις ερωτήσεις της διαδικτυακής έρευνας «Καταγραφή αξιολόγησης του ΑΒΕΚΤ και των υπηρεσιών του ΕΚΤ για τις βιβλιοθήκες» (η προθεσμία συμμετοχής παρατάθηκε έως την Πέμπτη 31/5/2012, στις 20:00):

  • Αν έχετε συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο του ΕΚΤ αλλά έχετε αφήσει κενές κάποιες ερωτήσεις, μπορείτε να συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα http://www.abekt.gr/faq, προκειμένου να συμπληρώσετε με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια τις ερωτήσεις της έρευνάς μας.
  • Αν ανήκετε σε παράρτημα, επικοινωνήστε με την Κεντρική Βιβλιοθήκη, προκειμένου να της προωθήσετε τα στοιχεία του ερωτηματολογίου που την αφορούν.
  • Αν είστε Κεντρική Βιβλιοθήκη και δεν έχετε παραλάβει το e-mail με τον μοναδικό για εσάς υπερσύνδεσμο του ερωτηματολογίου, ενημερώστε μας στο abekt@ekt.gr, προκειμένου να σας προωθήσουμε ξανά τη σχετική πρόσκληση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την έρευνά μας να συγκεντρωθούν τα αντίστοιχα στοιχεία και για τα παραρτήματα / κινητές μονάδες που διαθέτετε.

Τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε θα είναι καθοριστικά για τις  νέες δράσεις και τις ευρύτερες συνεργασίες που σχεδιάζει το ΕΚΤ την επόμενη προγραμματική περίοδο για τις βιβλιοθήκες. Οι διευκρινίσεις που δίνονται στην ιστοσελίδα http://www.abekt.gr/faq θα συμβάλλουν, ώστε να συγκεντρωθούν πλήρεις και αντιπροσωπευτικές απαντήσεις, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό βιβλιοθηκών. Με αυτό τον τρόπο, επιθυμούμε να εξασφαλίσουμε, ότι στην έρευνα μας θα αποτυπωθούν σημαντικά στοιχεία που θα καθορίσουν, όχι μόνο τη θέση κάθε βιβλιοθήκης για τις υπηρεσίες του ΕΚΤ αλλά ευρύτερα, τη θέση και τις ειδικές ανάγκες του είδους βιβλιοθήκης, στο οποίο αυτή ανήκει (δείτε τον πίνακα με τα είδη και των αριθμό ανά είδος, των 580 κεντρικών βιβλιοθηκών στις οποίες προωθήθηκε το ερωτηματολόγιο).

Στις Κεντρικές Βιβλιοθήκες που προσκλήθηκαν να συμμετέχουν στην έρευνά μας έχει κοινοποιηθεί με e-mail ένας μοναδικός υπερσύνδεσμος, μέσω του οποίου, η Κεντρική Βιβλιοθήκη συνδέεται με τον αποκλειστικό λογαριασμό της, για να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο, συνολικά για την ίδια και για τα παραρτήματα / κινητές μονάδες που διαθέτει. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου μπορεί να γίνεται σταδιακά, από τις Κεντρικές Βιβλιοθήκες. Μέχρι την Πέμπτη 31/5/2012, στις 20:00, οι Κεντρικές Βιβλιοθήκες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον μοναδικό υπερσύνδεσμο που τους έχει κοινοποιηθεί, προκειμένου να συνδεθούν όσες φορές επιθυμούν και να συμπληρώσουν τις απαντήσεις που έχουν δώσει.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση χρειαστείτε στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, μη διστάσετε να υποβάλλετε το ερώτημα σας μέσω e-mail στη διεύθυνση abekt@ekt.gr

 

Δείτε επίσης: